1. Einde tweede helft

Het is klaar. Niet alleen in deze wedstrijd, maar zeer waarschijnlijk ook in de Spaanse titelstrijd. Het gat is nu twaalf punten met nog twaalf speelrondes te gaan.

2. 2-1 FC Barcelona! Goal van Franck Kessié!

Wow, wat een ontknoping! De Ivoriaanse middenvelder moest als invaller voor de balans op het middenveld zorgen, maar schiet in de 92ste minuut de 2-1 binnen na een goede lage voorzet van linksback Alejandro Balde.

3. 1-2 Real Madrid! Goal van Marco Asensio!

Marco Asensio staat pas een paar minuten binnen de lijnen, maar zet de ploeg van Carlo Ancelotti op voorsprong in Camp Nou.

4. Tweede helft afgetrapt

5. Einde eerste helft

Rust in Camp Nou na een zeer vermakelijke eerste helft met kansen aan beide kanten, maar met een kansenverhouding van 9-2 (5-1 op doel) was de gelijkmaker van Sergi Roberto zeker verdiend. Qua balbezit (53-47%) ging de eerste helft gelijk op.

Er zijn vanavond 95.745 toeschouwers aanwezig in Camp Nou, waar de eerste fase van een grootschalige verbouwing al begonnen is.