1. 18/12/2022

Montiel schiet Argentinië naar wereldtitel

Het is gedaan. Messi en Argentinië zijn wereldkampioen! De missie is volbracht. Wat een schitterende finale vanavond. Eindstand na strafschoppen: 4-2 na een 3-3 stand in verlenging.

Instanews image
    © AFP
  2. Tweede verlenging afgefloten

Strafschoppen moeten beslissing brengen in deze krankzinnige finale. Mbappé en Messi zijn de grote helden deze avond. Mbappé maakt een hattrick, Messi scoorde twee keer.

3. 3-3 GOAL (Penalty) van Kylian Mbappé!

Mbappé beschikt over stalen zenuwen. Hij stuurt Martinez naar de andere hoek en zet Frankrijk opnieuw naast Argentinië: 3-3. Een krankzinnige finale.

© AP
  4. 3-2 GOAL van Lionel Messi!

Wie anders dan Messi zelf doet het. De superster van Argentinië schiet zijn land op voorsprong. Is dit de belangrijkste goal die hij ooit heeft gemaakt? Argentinië is 12 minuten verwijderd van de wereldtitel.