1. Einde tweede helft

Het zit erop na een zinderende avond in de Kuip. Feyenoord wint met 3-2, maar volgende week donderdag valt de beslissing pas in Marseille. Kan Feyenoord zich daar plaatsen voor de finale in Tirana op woensdag 25 mei?

2. 3-2 Feyenoord! Goal van Cyriel Dessers!

Ongelooflijk, wat een start van de tweede helft. Binnen tien seconden maakt Cyriel Dessers zijn tiende Europese treffer van dit seizoen. Hij zet direct volle bak druk en dat levert hem deze goal op. De terugspeelbal van Duje Ćaleta-Car op Steve Mandanda was te zacht en Dessers zit daar tussen en kan scoren!

Instanews image
    © Pro Shots / Kay int Veen
  3. Tweede helft afgetrapt

4. Einde eerste helft

Kort voor rust nog een vrije trap voor Orkun Kökçü in een kansrijke positie, maar hij krult de bal over het doel van Steve Mandanda.

Feyenoord stond na 20 minuten al met 2-0 voor door goals van Cyriel Dessers en Luis Sinisterra, maar daarna scoorden Bamba Dieng en Gerson namens Olympique Marseille. Halverwege staat het dus 2-2 in een kolkende Kuip.

5. 2-2 Marseille! Goal van Gerson!

Gerson maakt vijf minuten voor rust gelijk namens de nummer twee van Frankrijk. Ofir Marciano brengt in eerste instantie nog redding, maar in de rebound schiet de 24-jarige Braziliaan raak. Een flinke domper voor Feyenoord, dat zelfs een grote kans op de 3-0 kreeg. De stand is nu weer gelijk.