1. Einde tweede helft

Feyenoord neemt drie punten mee naar Rotterdam! De ploeg van Arne Slot liet zich niet gek maken door de vroege achterstand, en forceerde de gelijkmaker. Na rust was de nummer drie van de eredivisie dominant in de Goffert en dankzij doelpunten van Kokcu, Jahanbakhsh en Til werd het 1-4.

Feyenoord noteerde deze middag 26 doelpogingen (10 voor rust, 16 na rust). NEC noteerde 5 doelpogingen (allemaal voor rust).

2. 1-4 GOAL van Guus Til!

3. Rode kaart voor Iván Márquez

4. 1-3 GOAL van Alireza Jahanbakhsh!

Keurig doelpunt! Linssen verlengt een lange bal perfect in de voeten van Jahanbakhsh, die vervolgens precies onder Branderhorst door schiet. Het is voor de Iraanse aanvaller, die in de zomer overkwam van Brighton, een verlossend tweede doelpunt in de eredivisie namens Feyenoord.

5. 1-2 GOAL van Orkun Kökçü!

Wat een goal! Kokcu krijgt de bal na goed druk zetten van Feyenoord, en haalt maar eens uit van een meter of 30. De bal vliegt vervolgens perfect in de kruising, en Branderhorst stond erbij en keek ernaar.