1. Einde tweede helft

2. 1-2 GOAL van Javier Vet!

Robin Pröpper verliest op de rand van het strafschopgebied de bal na een slordige aanname. Invaller Javier Vet, die net een minuut op het veld staat, profiteert en twijfel niet oog in oog met Unnerstall.

De 2-1 voor Twente leek aanstaande, maar de ploeg van Ron Jans moet nu vechten voor een gelijk spel.

3. 1-1 GOAL van Virgil Misidjan!

Heerlijke goal! De nummer 10 van Twente schiet de bal knap met een verdekt schot in de lange hoek. De Enschedeërs komen eindelijk in hun ritme en de wedstrijd na een bloedeloze eerste helft eindelijk los gekomen.

Misidjan maakte zijn laatste Eredivisie-doelpunt namens PEC tegen zijn huidige werkgever FC Twente op 10 April 2021.

4. 0-1 GOAL van Elayis Tavsan!

NEC pakt terecht de voorsprong!  Het eerst schot op goal is ook de eerste goal! Tavsan krijgt de bal voor zijn voeten na een knappe redding van Unnerstall op een schot van Okita.

Het is het elfde doelpunt van NEC vanuit het strafschopgebied.

5. Tweede helft afgetrapt

In de eerste helft werd er geen enkel schot op doel gelost. Dit is voor het eerst dit Eredivisie-seizoen dat beide teams geen schot op doel produceren in een helft.

Kunnen de ploegen voor meer spanning zorgen in de tweede helft?