1. Einde tweede helft

En zo komt er een einde aan een bijzondere wedstrijd... Om 23.30 uur, tweeëneenhalf uur na zijn eerste fluitsignaal, fluit scheidsrechter Martens voor de laatste keer.

En daarmee komt er ook een einde aan dit liveblog. Bedankt voor het volgen en tot de volgende keer!

2. Goal Mike van der Hoorn afgekeurd

Zeven minuten in de blessuretijd van de tweede helft schiet Van der Hoorn de 3-2 binnen, al wil de VAR nog even kijken. Anastasios Douvikas maakt in de aanloop naar het doelpunt hands en keurt de treffer af!

3. 2-2 GOAL (Penalty) van Anastasios Douvikas!

Ahmed Touba glijdt Anastasios Douvikas onderuit en Utrecht krijgt terecht een strafschop. Douvikas gaat zelf achter de bal staan en knalt de 2-2 binnen.

Instanews image
    © Pro Shots / Stefan Koops — Tasos Douvikas haalt de bal snel uit het net en wil op jacht naar de winnende treffer.
  4. Tweede helft afgetrapt

5. Einde eerste helft

Een ruim half uur later dan gepland klinkt daar dan toch het rustsignaal. FC Utrecht had na de onderbreking de beste kansen, maar het is RKC dat weet te scoren. En dus moet de thuisclub aan de bak in de tweede helft.