1. Einde tweede helft

Chelsea wint voor de tweede keer in de clubhistorie de Champions League. Kai Havertz maakt het enige doelpunt. City staat wéér met lege handen in het miljardenbal.

2. Tweede helft afgetrapt

Chelsea leidt met 0-1 tegen Manchester City. Wat tovert de ploeg van Pep Guardiola uit de hoge hoed in de tweede helft om de achterstand om te buigen?

3. Einde eerste helft

Chelsea gaat met een voorsprong rusten dankzij een splijtende pass van Mount dwars door de verdediging van Manchester City. Havertz kon afronden. Een zeer vermakelijke eerste helft in Porto. Dat belooft wat voor de tweede helft.

4. 0-1 GOAL van Kai Havertz!

Havertz zet Chelsea op voorsprong. De defensie van Manchester City is helemaal opengereten na een pass van Mount. Doelman Ederson komt uit, lijkt te redden maar Havertz krijgt de bal mee en kan alsnog scoren. Het is zijn eerste Champions League-goal ooit en wat voor een! Stand: 0-1.