1. Einde tweede helft

Het zit erop in Nijmegen, waar de 1500 toeschouwers uit hun dak gaan na het laatste fluitsignaal.

2. 3-0 NEC! Goal van Jonathan Okita!

Een kwartier na rust lijkt de beslissing al te vallen in Nijmegen. NEC-aanvaller Jonathan Okita onderschept een terugspeelbal, omspeelt de uitgekomen Roda-keeper Jan Hoekstra en schiet de bal met links in het lege doel.

3. Tweede helft afgetrapt

We zijn weer onderweg in Nijmegen. Geen wissels aan beide kanten. Kan Roda het nog spannend maken in deze tweede helft?

4. Einde eerste helft

Een heerlijke eerste helft voor de thuisploeg. De wedstrijd begon al uitstekend met de fraaie uithaal van Bart van Rooij na vijf minuten. Na twintig minuten kreeg NEC nog een paar goede kansen op de 2-0, die uiteindelijk pas net voor rust viel. Rangelo Janga schoot op de doellijn binnen, nadat hij aanvoerder Rens van Eijden net te snel af was om de rebound binnen te tikken na de vrije trap van Jordy Bruijn.

Instanews image
    © ANP
  5. 2-0 NEC! Goal van Rangelo Janga!

Rangelo Janga schiet van dichtbij binnen, nadat de vrije trap van Jordy Bruijn nog werd gestopt. NEC is op weg naar de finale van de play-offs, komende zondag (18.00 uur) tegen FC Emmen of NAC.