1. Afgelopen!

PEC Zwolle en RKC Waalwijk delen de punten. De bezoekers kwam al vroeg op voorsprong door een treffer van Ahmed Touba. In de tweede helft bepaalde Mustafa Saymak de eindstand door een streep in de kruising. Eindstand: 1-1.

2. GOAL PEC!

Invaller Mustafa Saymak haalt vernietigend uit. Zijn schot verdwijnt in de kruising. Keeper Kostas Lamprou is kansloos. Stand: 1-1

3. Tweede helft afgetrapt

Kan PEC de achterstand tegen RKC ombuigen in het tweede bedrijf? Stand: 0-1

4. Rust: 0-1

RKC leidt verdiend in Zwolle door een vroege openingstreffer van Ahmed Touba, die kon scoren na zwak verdedigen van de thuisploeg. Ook PEC kreeg enkele kansen, maar raakte vooral het zijnet. Vlak voor rust was Richard van der Venne dicht bij de 0-2, maar PEC-doelman Xavier Mous redde.

5. Goal RKC!

Ahmed Touba zet de bezoekers op voorsprong. Een slechte vrije trap van Anass Tahiri wordt na zwak uitverdedigen opnieuw ingebracht. Ahmed Touba geeft zijn tegenstander een heel licht duwtje en kan daarna vrij inschieten. Stand: 0-1.