1. 13/09/2020

  Pogacar wint, Roglic tweede!

  Tadej Pogacar verslaat landgenoot en geletruidrager Primoz Roglic in een sprintje op de top van de Grand Colombier. Roglic blijft wel leider in het klassement, al komt Pogacar een paar tellen dichter bij.

  Bedankt voor het volgen van dit liveblog, graag tot morgen!

 2. 13/09/2020

  Nog 1 km

  Tom Dumoulin rijdt zich helemaal leeg in dienst van kopman en geletruidrager Primoz Roglic. Kan de Sloveen het werk van zijn ploeg afmaken op de Grand Colombier en zijn tweede ritzege van deze Tour pakken? Laatste kilometer!

 3. 13/09/2020

  Nog 2 km

  Nog altijd geen aanvallen als de groep met favorieten de voorlaatste kilometer in gaat. Egan Bernal, Tourwinnaar van vorig jaar, volgt al op ruim vier minuten van de groep-Roglic/Dumoulin.

 4. 13/09/2020

  Nog 3 km

  Tom Dumoulin rijdt nog altijd op kop in de groep met favorieten, met achter zich geletruidrager Primoz Roglic. Krijgen we nog aanvallen van de concurrentie? Of wordt het straks een sprint om de ritzege op de Grand Colombier?

 5. 13/09/2020

  Nog 5,5 km

  Adam Yates wordt weer ingerekend door de groep met favorieten dankzij het werk van Tom Dumoulin in dienst van geletruidrager Primoz Roglic. Wie zitten nog meer in de groep? Sepp Kuss, Rigoberto Urán, Tadej Pogacar, Mikel Landa, Pello Bilbao, Enric Mas, Alejandro Valverde, Richie Porte en Miguel Ángel López.