1. Einde tweede helft

2. 1-3 GOAL van Cody Gakpo!

De aanvaller maakt zijn tweede van de middag op aangeven van Noni Madueke! Groningen moest op jacht jaar de gelijkmaker opportunistischer gaan spelen, waardoor er ruimtes achterin ontstonden. Daar profiteert Gakpo van. Het is tevens de tweede assist van Madueke, die sterk invalt.

3. 1-2 GOAL van Donyell Malen!

Vier minuten na de fout van Mvogo heeft Donyell Malen al een antwoord. Hij schiet zijn blunderende doelman te hulp door PSV weer op voorsprong te schieten. Malen, die vorig jaar december een knieblessure opliep, schiet de bal onder Sergio Padt door en tekent voor zijn eerste treffer in 2020.

Bekijk deze goal nu in de AD-app via Goal Alert!

4. 1-1 GOAL van Tomas Suslov!

Ai, wat een fout van de debuterende PSV-keeper Yvon Mvogo! Hij speelt de bal in de voeten van spits Strand Larsen, die ploeggenoot Tomas Suslov bereikt. Hij schiet de bal achter de blunderende doelman en tekent voor zijn eerste treffer in het shirt van FC Groningen.

Bekijk deze goal in de AD-app via Goal Alert!

5. Tweede helft afgetrapt

PSV heeft maar één keer een voorsprong bij rust uit handen gegeven in een wedstrijd tegen FC Groningen. Op 26 december 2007 ging PSV op bezoek in Groningen met 0-1 de rust in, maar verloor de club met 2-1. Dat biedt hoop voor de Eindhovenaren, die de tweede helft in gang hebben getrapt.