Bekijk alle updates
  1. 29/12/2019

PETER WRIGHT WINT

Peter Wright verzilvert het hoge gemiddelde waarmee vooral de eerste helft van deze partij stond te gooien en sleept de overwinning via D2 over de streep.

2. 29/12/2019

Set voor Humphries

De spanning is weer helemaal terug! Humphries raakt de dubbel 20 en verkleint de achterstand tot één set: 4-3 voor Wright.

3. 29/12/2019

Humphries houdt die break vast en pakt zo de zesde set. Verdiend ook, want de Engelsman staat sterk te spelen. Een dikke nederlaag zou het beeld vertekend hebben.

4. 29/12/2019

Set voor Wright

Er staat nog altijd geen maat op Peter Wright. De Schot leidt met 4-1 en is nog één set verwijderd van de halve finales.

5. 29/12/2019

Humphries raakt ze geweldig vanmiddag, maar tegen deze Wright lijkt geen kruid gewassen. De Schot wint de set en leidt met 3-1.