1. Einde tweede helft

2. 2-4 Nederland! Goal van Georginio Wijnaldum!

Georginio Wijnaldum gooit de wedstrijd in het slot. Hij maakt in blessuretijd de 2-4 op aangeven van Memphis Depay na een prachtige sprint over het hele veld.

3. 2-3 Nederland! Goal van Donyell Malen!

Donyell Malen doet het bij zijn debuut! De jonge aanvaller van PSV schiet knap binnen op aangeven van Georginio Wijnaldum, die een uitstekende tweede helft speelt.

4. 2-2 Duitsland! Goal van Toni Kroos!

Een hele ongelukkige actie van Matthijs de Ligt, die de bal op zijn pols krijgt. De scheidsrechter geeft echter een penalty en Toni Kroos schiet vanaf elf meter koeltjes binnen, terwijl Jasper Cillessen hard richting de andere hoek duikt.

5. 1-2 Nederland! Eigen goal van Jonathan Tah!

Nederland komt in de 66ste minuut op een 1-2 voorsprong. Ryan Babel lijkt in eerste instantie binnen te tikken na de voorzet van Memphis Depay, maar het is de Duitse verdediger Jonathan Tah die de bal in zijn eigen doel werkt.